Just nu

S.O.T på Sokrates Taverna och Kustens hus

Stina och Thomas är tillbaka på mysiga Sokrates Taverna i Krokslätt, Mölndal. Skön pop och jazz i stil med Eva Cassidy, Norah Jones och Bo Kaspers orkester utlovas tillsammans med god medelhavsmat och trevlig stämning. Vårens datum: 11/1, 22/2, 15/3 och 12/4.

Duon har också fått äran att göra årets Taubekonsert på Kustens Hus den 12 mars – på Evert Taubes födelsedag. Arrangör: Visans vänner i Göteborg.

 

Trettondagskonsert med bal på Göteborgsoperan

Återigen får Smoke Rings Sisters det stora nöjet att få sjunga med Stardust Big Swing Band på Göteborgsoperans Trettondagsbal den 5 januari. Upplev en fantastisk konsert med operans egna stjärnor och njut sedan av att få dansa på den stora operascenen till stråkar och storband under kristallkronornas sken. Mer info här.

img_2064