Just nu

Sweden Swings med Smoke Rings Sisters

Nu kan ni äntligen få se Smoke Rings Sisters hyllning till svensk jazz, swing och boogie i en kvällsföreställning i två akter! Det blir Alice Babs, Povel Ramel, Sonya Hedenbratt, Owe Törnquist och mycket mer när Sweden Swings kommer till Kungsbacka teater den 5 oktober. Med The Dixie Dan trio. För Biljetter: ticketmaster 

Sweden_Swings liten

 

Höstkonsert med David Carbe och Sonja Aldén

Den 20 oktober gästar Stina pianisten David Carbe med band på Mimers Hus i Kungälv. En annan gäst för kvällen är även fantastiska Sonja Aldén! Missa inte en härlig kväll med visa, pop, rock och boogie! Biljetter: Nortic

carbegastersonja

Hösten med Stinas visor

Stinas visor gör ett kärt återbesök på Kustens Hus i Göteborg den 31 oktober. Denna gång delar de kvällen med trion Fria tyglar. Mer info här. Den 19 november kommer Stinas visor till Blå huset i Sollebrunn.

Musikalen Rent

Under hösten kommer Stina vara en del av det konstnärliga teamet för musikalen Rent med Alingsås Musikteatersällskap. Stina kommer i huvudsak att ta hand om instuderingen av körstämmor. Musikalen innehåller en massa härlig, rockig musik och handlar om en grupp socialt utsatta vänner som bor i ett rivningshus i New York och kämpar med motgångarna i livet. Rent har premiär på Palladium i Alingsås den 23 november.