Just nu

Trettondagsbal på Operan

Återigen har Smoke Rings Sisters nöjet att få sjunga på den fantastiska Trettondagsbalen på Göteborgsoperan! Kvällen börjar med en pampig Bernstein-konsert som följs av dans till Wienerkapellet och sedan spelar Stardust Big Swing Band upp tillsammans med Smoke Rings Sisters och Erik Gullbransson. Mer info om kvällen hittar du här.

img_2064

 

Musikalregi i Alingsås

Stina har den stora äran att få vara en av regissörerna till Musikalafton 2018 ”At the movies” på Palladium i Alingsås. Arrangörer är Alingsås Musikteatersällskap och Stina regisserar ett utdrag ur Sound of music. Övriga musikaler i föreställningen är Witches of Eastwick, Cats och Across the Universe. Föreställningen ges 5-7 januari,  12-14 januari och  19-21 januari. Info och bokning här.

musikalafton bild