Just nu

Julkonserter

I år kan du höra Stina som solist vid ett flertal julkonserter i Göteborgs vackra kyrkor. Den 5 december blir det lunchkonsert i Annedalskyrkan i Göteborg. Den 10 december kommer Stina till Masthuggskyrkan med Göteborgspolisens musikkår och samma orkester spelar även den 20 dec i Vasakyrkan. Den 14 dec blir det konsert tillsammans med Mölnlycke blåsorkester i Härryda kyrka. Se detaljer i kalendern.

julkonsert_masthuggskyrkan_2017  molnlyckejul17

Swingin’ Christmas med Smoke Rings Sisters

Smoke Rings Sisters populära julföreställning ger sig ut på turné i år. 28 nov-2 dec blir det lunchföreställningar på Göteborgs stadsteater. Den 8 dec spelas föreställningen i Skillingehus i Skillingaryd, 13 dec besöker trion Halmstad teater och den 16 dec avslutas turnén i Vara konserthus.

a_swingin_christmas_srs

Trettondagsbal på Operan

Återigen har Smoke Rings Sister nöjet att få sjunga på den fantastiska Trettondagsbalen på Göteborgsoperan! Kvällen börjar med en pampig Bernstein-konsert som följs av dans till Wienerkapellet och sedan spelar Stardust Big Swing Band upp tillsammans med Smoke Rings Sisters och Erik Gullbransson. Mer info om kvällen hittar du här.