Just nu

Smoke Rings Sisters på stadens torg!

Snart ska våren sjungas in och Smoke Rings Sisters förbereder sig för Sommarunderhållningen på olika torg i Göteborg. 5 maj kommer gruppen till Dr Fries torg, 26 maj till Selma Lagerlöfs torg och 2 juni uppträder de på Kortedala torg. Mer info hittar du här.

Våryra och Sommarverandan på Göteborgsoperan

I år medverkar Smoke Rings Sisters på den stora Våryran på Göteborgsoperan den 28 maj tillsammans med bland annat Bröderna Herrey och Göteborg Wind Orchestra. Smoke Rings Sisters kommer även till Sommarverandan på Göteborgsoperan den 13 juli.

IMG_6731

Stinas visor till Borås

Den 4 juli kl 19 återkommer Stinas visor till den fina utomhusscenen vid Gustav Adolfs kyrka i Borås. Fika finns till försäljning. Fri entré. Vid regn spelas konserten inne i kyrkan.

Sv2018actionliten