Carbe med Gäster (Martin Stenmarck och Stina Klintbom)
Stina Klintbom
13 oktober 2024
16:00
Kungsbacka
Kungsbacka teater
Tickets
Pianisten och entertainern David Carbe firar 10 år med sitt succékoncept Carbe med gäster!
För att fira detta har Carbe bjudit in en av Sveriges mest populära sångare, den folkkäre artisten Martin Stenmarck och en storfavorit i Carbe med gäster-sammanhang; den mångsidiga sångerskan Stina Klintbom.
Tillsammans med David Carbe Band, bestående av fyra av Sveriges bästa musiker, bjuds det på en ordentlig konsert i två akter, med allt från storslagna ballader till schlagers och rock’n’roll.
OM ARTISTERNA
Martin Stenmarck – en av Sveriges mest populära artister!
Snabbspolar man genom Stenmarcks karriär får man en tydlig bild av en artistisk spännvidd som få svenska artister har. Från hårdrockdrömmarna i pojkrummet, till Grammisvinst, Melodifestivalenvinst, Rockbjörnenvinst och till stor Elvisturné runt hela Sverige hösten 2023.
Vi är oerhört glada att ha fått med Martin Stenmarck som huvudgäst till Carbe med gäster!
David Carbe är en prisad pianist, entertainer och vokalist från Kungälv. David har turnerat runt i Sverige i många olika sammanhang och har samarbetat med stora delar av Sveriges artistelit. Carbe har medverkat i Rhapsody in Rock, gjort gästframträdanden som artist/kapellmästare i TV4 BingoLotto och tilldelats flertalet utmärkelser för sitt artisteri
Stina Klintbom är en återkommande publikfavorit i Carbe med gäster-sammanhang! En mångsidig sångerska som är en del av vokaltrion Smoke Rings Sisters, visbandet Stinas visor och gör egna solouppdrag som sångerska. Som showartist har man kunnat se Stina på bl.a. Garbo’s på Gran Canaria och på Cabaret Lorensberg i Göteborg. Hon har också turnerat med Abbabandet Arrival som Agnetha Fältskog.
BANDET
David Carbe – piano
Johan Walter – gitarr
Jacob Linde – trummor
Simon Johansson – bas