För fler program se Smoke Rings Sisters och Stinas visor.

Möt mig här

Stina Klintbom & Jesper Sjöberg samt pianist Teresa Indebetou

En musikalisk feelgood-teater om vår längtan efter kärlek. Första mötet, dejtande, äktenskap och drömmen om den perfekta relationen. Genom sånger och scener lotsar Jesper och Stina oss genom kärlekens olika sidor med mycket igenkänning och humor men även med den äkta frågan: vad är det egentligen vi söker?

Musik av bl.a. Stephen Sondheim, Povel Ramel och Jason Robert Brown.

Boka oss här

Stina Klintbom & David Carbe

Med ett varierat program från boogie woogie till rock, visor och musikal bjuder duon på en högklassig underhållning som passar i alla sammanhang. Boka hela David Carbe band för en ännu svängigare tillställning

Boka oss här

För kärlekens skull

Stina Klintbom & Thomas Andersson

Med virtuost gitarrspel, klangen från en visluta och en innerligt berättande sångröst skapas en särskild stämning när Taubestipendiaterna Stina och Thomas tolkar musik av bl.a, Ted Gärdestad, Cornelis och Olle Adolphsson.

Boka oss här

Swing it, magistern!

-swingdrottningen som blev hovsångerska

Stina Klintbom sång & Teresa Indebetou piano

Alice Babs sjöng sig in i folks hjärtan med sånger som Swing it, magistern och En gång jag seglar i hamn. Med sin otroliga musikalitet och mångsidighet gick hon sin egen väg och skapade sig en lång karriär från swingmusik och filmskådespeleri till att bli utsedd till hovsångerska.

Boka oss här