Sommarkväll på Torpet
Stina Klintbom
10 augusti 2024
19:00
Skepplanda
Café Torpet
Tickets

David Carbe band,  Shirley Clamp, Henrik Åberg och Stina Klintbom.

Pianisten och entertainern David Carbe gör ett efterlängtat återtåg till Café Torpet, ackompanjerad av sitt dynamiska band. För denna speciella tillställning har Carbe samlat en imponerande trio av artister: den karismatiska Shirley Clamp, den mångsidige Henrik Åberg samt den fängslande Stina Klintbom.  Tillsammans utlovar de en kväll fylld av musikaliska höjdpunkter, där varje artist med sin unika talang kommer att bidra till en oförglömlig musikupplevelse.

Förvänta dig en blandning av välkända hits, personliga favoriter och kanske även några oväntade musikaliska överraskningar, alla framförda med en passion och energi som bara dessa artister kan förmedla. Ta tillfället i akt att uppleva denna unika samling av talanger på Café Torpet, där varje ton smälter samman med den omgivande landsbygden, och skapar en kväll som både berör och blir ihågkommen långt efter att sista noten klingat ut.

Passa på att boka Torpets populära grilltallrik när du köper din biljett. Maten serveras från vårt utekök under gällande tider. Det finns även möjlighet att köpa räksmörgåsar och fika i vårt kafé. Baren är öppen hela kvällen!